Фантастичен Mercedes-Benz CLS комби

За да не издребнява съвсем, Mercedes-Benz нарича колата CLS Concept Shooting Brake, но петте врати издават гигантския авантюрист като комби. Автомобилът е достатъчно голям, за да може концерн като Daimler да вложи Прочети »

4 причини защо да изберем Toyota Prius V 2012

Toyota Prius е един от най-модерните масови автомобили днес. Неговият възход в очите на потребителите се дължи най-вече на модерния подход на Toyota да създадат масов хибрид за пазара. През последните години Прочети »

Обновен VW Phaeton

Volkswagen ще покаже обновения си гигант Phaeton в Пекин. Синът на Хелиос е една от най-луксозните и неуспешни лимузина на пазара. Призванието му преди 8 години беше да изненада Mercedes-Benz S-class и Прочети »

Автосалон Варна 2012 – Гранд Ауто

Автомобилните изложения във Варна се превърнаха в практика през последните години. Тазгодишният автосалон във Варна носи името Гранд Ауто и вчера бе посетено в Гранд Мол Варна от стотици автомобилни фенове и Прочети »

Opel Astra 1.6 2010 Sport

Opel, които са собственост на General Motors е една доста разпространена у нас марка автомобили. Най-честата асоциация в България с Opel Astra обаче си остават полицейските патрулки. Един интересен факт е, че Прочети »

Opel Insignia – един елегантен седан за цялото семейство

Един от моделите на Opel, който те се надяват да стане доста популярен сред хората се казва Insignia. Колата вече се доказа като изключителна и спечели престижния приз – автомобил на годината Прочети »

 

4 причини защо да изберем Toyota Prius V 2012

Toyota Prius 5 поколение - 2012 г.

Toyota Prius е един от най-модерните масови автомобили днес. Неговият възход в очите на потребителите се дължи най-вече на модерния подход на Toyota да създадат масов хибрид за пазара. През последните години милиони хора по света предпочетоха именно Prius, повлияни от набиращата все по-голяма мащабност еко вълна.

Днес ще обобщим 4 причини защо да изберем модела на Toyota – Prius, като се надяваме да отговорим на вашите очаквания за този отличен автомобил:

  1. Подобрено разположение на задната седалка. Всъщност никой не е обвинявал Toyota, че пространството е малко, но все пак е по-приятно когато то е повече. Естествено това дава по-широки възможности на шофьора и пътниците да се насладят на едно по-удобно пътуване.
  2. Повишен обем на багажника. Все повече хора предпочитат Prius като семейна кола и това поставя нуждата от повече пространство за багаж на едно от челните места за подобрения. От японската компания не са закъснели да отговорят на тези очаквания и в новата версия са ясно разграничими подобренията в тази насока.
  3. Удобство за водача. Подобно на задните седалки и тук има подобрение, което ще се хареса на ценителите на Toyota Prius. То се изразява във възможността да бъде повдигната шофьорската седалка, за да се чувстваме по-удобно зад волана на автомобила. Лесната манипулация на детайлите по отношение комфорт в тази насока е нещо, което със сигурност си струва да отбележим.
  4. Подобрен интериор. Toyota Prius V 2012 е подобрена и от гледна точка на интериора. Вярно е, че новата версия е малко по-скъпа, но за това си има причина и тя е именно вътрешното обзавеждане на Prius. В него вече са съчетани далеч по-качествени материали от тези, които сме свикнали да наблюдаваме, а това разбира се подобрява общото усещане за всеки, които пътува с този отличен екологичен автомобил дори само на кратки разстояния в рамките на града – до работа например.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *