Фантастичен Mercedes-Benz CLS комби

За да не издребнява съвсем, Mercedes-Benz нарича колата CLS Concept Shooting Brake, но петте врати издават гигантския авантюрист като комби. Автомобилът е достатъчно голям, за да може концерн като Daimler да вложи Прочети »

4 причини защо да изберем Toyota Prius V 2012

Toyota Prius е един от най-модерните масови автомобили днес. Неговият възход в очите на потребителите се дължи най-вече на модерния подход на Toyota да създадат масов хибрид за пазара. През последните години Прочети »

Обновен VW Phaeton

Volkswagen ще покаже обновения си гигант Phaeton в Пекин. Синът на Хелиос е една от най-луксозните и неуспешни лимузина на пазара. Призванието му преди 8 години беше да изненада Mercedes-Benz S-class и Прочети »

Автосалон Варна 2012 – Гранд Ауто

Автомобилните изложения във Варна се превърнаха в практика през последните години. Тазгодишният автосалон във Варна носи името Гранд Ауто и вчера бе посетено в Гранд Мол Варна от стотици автомобилни фенове и Прочети »

Opel Astra 1.6 2010 Sport

Opel, които са собственост на General Motors е една доста разпространена у нас марка автомобили. Най-честата асоциация в България с Opel Astra обаче си остават полицейските патрулки. Един интересен факт е, че Прочети »

Opel Insignia – един елегантен седан за цялото семейство

Един от моделите на Opel, който те се надяват да стане доста популярен сред хората се казва Insignia. Колата вече се доказа като изключителна и спечели престижния приз – автомобил на годината Прочети »

 

На какво да обърнем внимание, когато наемаме кола под наем

Наем на коли

Твърде дълъг е списъка на нещата, на които трябва да обърнем внимание, когато наемаме автомобил под наем. За никой не е тайна, че броят на измамените потребители все повече нараства. За да се чувствате спокойни не само по време на вашето пътуване, но и след това, когато дойде ред да заплатите цялата стойност на услугата, то нашият съвет е да изберете правилната фирма, която ще ви отдаде автомобил под наем.

Неща, които трябва да помним вечно

Когато избираме возило, то най-големият плюс е нашата информираност. Повечето компании разполагат със служители склонни да манипулират клиентите си, само и само, за а им пробутат превозно средство, което не отговаря на своето описание. Не бъдете част от безотговорните и нехайни граждани, често попадащи в капана на компании, упражняващи различни по вид дейности.

Не можем да отречем, че самото наемане на автомобил никак не е сложна задача, но то също си има своите специфики, за които не бива да забравяме. Ако отдавна сме наясно с пътуването, което ни предстои да осъществим, то най-добрият вариант е да наемем возилото колкото се може по-рано. Така ще платим и по-малка такса за услугата. Ако сме си начертали плана за всеки един от дните, през които ще ползваме колата, то навярно сами ще преценим как и къде ще е най-удобно за нас да наемем автомобила и да го върнем обратно.

Ако желаете той да ви бъде доставен на място, то това значи, че ще трябва да заплатите допълнително средства. Хората, които настояват превозното средство да бъде взето от съвсем друг град, от който са го наели, то таксите със сигурност ще се отразят върху банковите ви сметки. Ето защо нашият съвет е да премислете внимателно и подробно целия си график и да процедирате така, че да ви струва възможно най-евтино.

Добре е също да сте запознати с това, че за колкото по-дълго време сте наели автомобила, толкова по-малко средства ще заплатите. Замислете се и върху другата не по-малко важна част, а именно застраховките. Колкото по-голяма медицинска застраховка изберете, толкова наемът ви за ден ще бъде по-висок. Настоявайте още да получите допълнителна информация, относно отговорностите, които носите за автомобила.

Каквото и решение да вземете за наем на коли, то стремете се да следвате нашите указания, за да не попаднете в измамните лапи на множеството компании, ширещи се по цялата територия на страната. За да сме сигурни и спокойни, че вашето пътуване няма да се превърне в истински филм на ужасите, ние ви препоръчваме услугите на SofiaRentACar.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *