Фантастичен Mercedes-Benz CLS комби

За да не издребнява съвсем, Mercedes-Benz нарича колата CLS Concept Shooting Brake, но петте врати издават гигантския авантюрист като комби. Автомобилът е достатъчно голям, за да може концерн като Daimler да вложи Прочети »

4 причини защо да изберем Toyota Prius V 2012

Toyota Prius е един от най-модерните масови автомобили днес. Неговият възход в очите на потребителите се дължи най-вече на модерния подход на Toyota да създадат масов хибрид за пазара. През последните години Прочети »

Обновен VW Phaeton

Volkswagen ще покаже обновения си гигант Phaeton в Пекин. Синът на Хелиос е една от най-луксозните и неуспешни лимузина на пазара. Призванието му преди 8 години беше да изненада Mercedes-Benz S-class и Прочети »

Автосалон Варна 2012 – Гранд Ауто

Автомобилните изложения във Варна се превърнаха в практика през последните години. Тазгодишният автосалон във Варна носи името Гранд Ауто и вчера бе посетено в Гранд Мол Варна от стотици автомобилни фенове и Прочети »

Opel Astra 1.6 2010 Sport

Opel, които са собственост на General Motors е една доста разпространена у нас марка автомобили. Най-честата асоциация в България с Opel Astra обаче си остават полицейските патрулки. Един интересен факт е, че Прочети »

Opel Insignia – един елегантен седан за цялото семейство

Един от моделите на Opel, който те се надяват да стане доста популярен сред хората се казва Insignia. Колата вече се доказа като изключителна и спечели престижния приз – автомобил на годината Прочети »

 

Труден ли е изборът на инструктор и автошкола по кормуване? Как да го направим?

Автошкола София

За никой не е тайна, че не съществува перфектният инструктор или школа. За едни дадена автошкола по кормуване би могла да се окаже върхът, а за други – тя просто да не струва. Това се дължи на стила на шофиране на бъдещите шофьори.

Ако сте в момент, в който ви предстои да подберете перфектната за вас автошкола или инструктор, то бихте могли да разпитате свои приятели къде са изкарали курса си, дали са останали доволни, колко време им е отнело, каква е цената и всичко останало, представляващо важност за вас.  Ако нямате такива приятели, които скоро са били на ваше място, то можете да направите кратко проучване в интернет и да вземете своето решение.

Прочетете внимателно различните форуми, осигуряващи ви достъп до отговори на едни от най-често задавани въпроси от бъдещите курсисти. Ако и това не помага, то можете да се допитате до съвет от семействата си, които в никакъв случай не биха ви подвели.

Цената не бива да бъде показател

Независимо, че цената играе огромна роля при вземане на решение, не позволявайте тя да се превръща в основен показател. Това, че стойността на даден шофьорски курс е в пъти по-висока от тази на друг, то в никакъв случай не означава, че сте попаднали на правилното място и точните хора. Затова е добре да проучите в какъв диапазон варират цените на курсовете във вашето населено място и така най-лесно ще прецените кой курс като цена е подходящ за вас.

Изборът на автомобил е от голямо значение

Ако си мислите, че автомобилът няма думата при шофиране, то ясно ви заявяваме, че сте в абсолютна заблуда. От огромна важност е дали вашият автомобил е с предно или задно окачване, както и двигателя му – дали е дизелов или бензинов. За да прецените с какво превозно средство ви е най-удобно да шофирате, то бихте могли да поискате от своя инструктор да пробвате няколко различни учебни коли и сами да усетите разликата.

Регионът има важно значение

Регионът има не по-малко значение за вашия шофьорски курс. Ако живеете в малко населено място, то пътните знаци са далеч по-малко, отколкото, например, да живеете в столицата. Ако курсът ви се провежда в някой от големите градове в страната, то много по-бързо бихте могли да придобиете навици на бъдещ шофьор. Не бива да пренебрегвате часовете по кормуване на полигон, защото те са много важни за един бъдещ шофьор.

Надяваме се нашите съвети да ви помогнат да направите правилния избор за автошкола в София и инструктор по кормуване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *