Фантастичен Mercedes-Benz CLS комби

За да не издребнява съвсем, Mercedes-Benz нарича колата CLS Concept Shooting Brake, но петте врати издават гигантския авантюрист като комби. Автомобилът е достатъчно голям, за да може концерн като Daimler да вложи Прочети »

4 причини защо да изберем Toyota Prius V 2012

Toyota Prius е един от най-модерните масови автомобили днес. Неговият възход в очите на потребителите се дължи най-вече на модерния подход на Toyota да създадат масов хибрид за пазара. През последните години Прочети »

Обновен VW Phaeton

Volkswagen ще покаже обновения си гигант Phaeton в Пекин. Синът на Хелиос е една от най-луксозните и неуспешни лимузина на пазара. Призванието му преди 8 години беше да изненада Mercedes-Benz S-class и Прочети »

Автосалон Варна 2012 – Гранд Ауто

Автомобилните изложения във Варна се превърнаха в практика през последните години. Тазгодишният автосалон във Варна носи името Гранд Ауто и вчера бе посетено в Гранд Мол Варна от стотици автомобилни фенове и Прочети »

Opel Astra 1.6 2010 Sport

Opel, които са собственост на General Motors е една доста разпространена у нас марка автомобили. Най-честата асоциация в България с Opel Astra обаче си остават полицейските патрулки. Един интересен факт е, че Прочети »

Opel Insignia – един елегантен седан за цялото семейство

Един от моделите на Opel, който те се надяват да стане доста популярен сред хората се казва Insignia. Колата вече се доказа като изключителна и спечели престижния приз – автомобил на годината Прочети »

 

Добрите автосервизи се доказват всеки ден

Автосервизи Варна

Понякога, колкото и да не ви се иска, автомобилът ви дава повреди и това налага посещаване на добър автосервиз. За да откриете точно онова място, където да сте сигурни, че любимото ви превозно средство е на сигурно място, е доста трудоемка задача. Най-общо казано, никак не са малко онези автосервизи, в които практикуват опитни служители, но понякога на човек му се иска да чуе положителни отзиви и коментари от близък, за да може и той самият да им гласува доверие.

Как да разберем дали един автосервиз е добър?

В случай, че сте попаднали на автосервиз, който ви предлага опцията да наблюдавате как протича ремонтът на колата, то това е едно от нещата, които подсказват, че сте попаднали на търсеното от вас място. По този начин сервизът печели много по-голямо доверие в клиента. Той ясно заявява, че няма какво да крие, за разлика от много друг места, където категорично се отхвърля това да наблюдавате протичането на ремонтните дейности.

През годините е успяло да се натрупа не малко недоверие на клиентите към автосервизите, заради некоректната информация, която е била предоставяна, относно обема на работа, както и вложените части в отстраняването на повредата. За да се опитат да премахнат това, съвременните сервизи издават касови бележки и дават подробен отчет на своите клиенти. Именно поради тази причина, днес, всеки, който решава да си открие свой собствен автосервиз, първото нещо, за което помисля, е мястото, служещо за изчакване, в случай, че клиентът желае да наблюдава.

За да ви бъдем максимално от полза, то ние сме извършили проучване, което показва, че елитните места за ремонт на автомобили разполагат с ясно обособени кътове, където клиентите имат възможността да изчакват. Освен това на собствениците на автомобили им се предоставя възможността да наблюдават протичането на ремонта, посредством монитори, избистрящи още повече дейността на специализираните лица.

Собствениците на по-стари превозни средства имат възможността да поправят сами своите автомобили, но това съвсем не важи за онези, които са си закупили нови автомобили. В случай, че те се заемат с отстраняването на повредата, съществува опасност да отпадне гаранцията, която са получили, при покупката на превозното средство. Този тип автосервизи Варна, например, извършващи поправка на нови автомобили, са възможно най-елитните, които и ние ви препоръчваме. Там всичко се следи и извършва стриктно и изрядно, в сравнение с кварталните гаражи, където е твърде вероятно частите ви да бъдат заменени, а повредата временно замаскирана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *